Hoe Ook Jij Met 1uur Per Week Een Strakke Buik
Kunt Krijgen, Zonder Dieet Of Afslankpillen
En Zonder Uren Te Moeten Sporten.

LET OP: Bekijk nu aandachtig deze waardevolle presentatie, zodat je binnen
20 minuten
hier de knop ziet verschijnen waarmee ook jij gaat starten met afslanken.
 • Verbranden van hardnekkig buikvet
 • Strakke zichtbare buikspieren
 • Stevige sexy spieren
 • Geen dieet (dankzij timing maaltijden)
 • Blijvend slank met extra modules
 • Trainingen duren slechts 20 minuten
 • Grootste Afslankactie in de geschiedenis
 • Hoog metabolisme, veel energie en lust
 • Veel tijd over om andere dingen te doen
 • Kost je slechts 1 uurtje per week
 • Je bent niet alleen, je wordt ondersteund
 • Je doet mee aan een goed doel!

Ondertussen Ervaren Meer Dan 1000 Mensen Succes Met Thuisfitness...

Rik Visser, 32 jaar uit Rotterdam.
23 kg afgevallen op 16 weken.
Rik vertelt over zijn ervaring en succes met afvallen.
Klik hieronder op de play knop om te luisteren naar ons telefoongesprek met Rik (10:00)
00:00
Andrea Josipovic, 28 jaar uit Mol.
32 kg afgevallen op 24 weken.
Andrea vertelt over haar ervaring met Thuisfitness.
Klik hieronder op de play knop om te luisteren naar ons telefoongesprek met Andrea (17:00)
00:00
Walter Otten, 49 jaar uit Meer.
28 kg afgevallen op 5 maanden.
Walter vertelt over zijn ervaring en succes met afvallen.
Klik hieronder op de play knop om te luisteren naar ons telefoongesprek met Walter (12:00)
00:00
Els, 29 jaar
Rotterdam, Nederland
"Ik wilde wel sporten, maar ik had echt geen tijd om een uur naar de sportschool te gaan"
Na twee zwangerschappen in korte tijd was het wel nodig om –letterlijk- weer in vorm te komen. Maar met twee kleine kinderen en weer volledig aan het werk paste de sportschool er niet meer bij. Ik wilde wel sporten, maar ik had echt geen tijd om een uur naar de sportschool te gaan en voor het gewenste resultaat moest ik toch echt 3 x per week naar de sportschool.. Gelukkig kwam ik Thuisfitness tegen. Een systeem waarmee ik gewoon lekker thuis kan trainen en maar voor 1 uur(!) per week. Ondertussen ben ik in 1 maand 9 zwangerschapskilo’s afgevallen!
Dirk, 20 jaar
Amsterdam, Nederland

“Ik heb er nog nooit zo goed uitgezien en me nog nooit zo goed gevoeld”
Voordat ik begon met Thuisfitness trainde ik regelmatig maar ik zag nooit het gewenste resultaat. Ik had geen overgewicht maar mijn lichaam zag er niet zo uit als ik zou willen.
Mijn probleem was dat ik dacht dat ik goed bezig was door de jongens bij de sportschool te kopiëren. Ook dacht ik dat ik, omdat ik zoveel trainde, geen aandacht hoefde te geven aan mijn eetpatroon.
Nadat ik Thuisfitness had aangeschaft en de informatie had doorgenomen wist ik meteen waarom ik de resultaten niet behaalde die ik graag wilde. Na een paar weken trainen met deze methode en gezonder te eten, nu wist ik daar meer van af, zag ik al goede resultaten.
Het probleem met trainen en afvallen is de foute informatie die de voeding industrie en de media ons geeft. Thuisfitness geeft een goed beeld, skipt de ‘b*llsh*t’ en laat feiten zien over voeding en training. Een paar maanden later en ik heb er nog nooit zo goed uitgezien en me nog nooit zo goed gevoeld. Dankjewel! Thuisfitness is het enige programma voor mij.
Ingrid, 43 jaar
Alphen, Nederland
"Ik heb de stoute schoenen aangetrokken"
Ik had een enorme hekel aan sporten. Zeker in de sportschool waar iedereen maar “wat” doet en aan de apparaten zitten te trekken. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en besloten om weg te gaan bij de sportschool en me aan te melden bij Thuisfitness. Ik ben nu enkele maanden verder en ik heb mijn doel bereikt! 12 kilo eraf! Het is natuurlijk een combinatie van gezond eten (en soms ook ongezond eten, op het juiste moment :D) en sporten maar het is prima te doen en prima in te delen! Het kost me maar 1 uur per week dus ik heb nog genoeg tijd voor mijn sociale leven. Ik had niet verwacht dat sporten zo leuk kon zijn! En wat een resultaat! Kortom echt een aanrader en zeker het geld waard.
Odin, 36 jaar
Egmond aan Zee, Nederland
“Een drastisch andere aanpak dat alles wat ik tot nu toe heb geprobeerd”
Voorafgaand aan het starten van het programma van Thuisfitness had ik geen idee hoe erg mijn fitheid over de afgelopen 5-10 jaar is afgezakt.
Ik heb altijd geprobeerd om een ‘basislijn’ aan te houden voor mijn conditie door naar de sportschool te gaan en gebruik te maken van de fitnesstoestellen.
De laatste paar jaar ben ik thuis gaan trainen, voordat ik naar mijn werk ging; ik begon een tredmolen te gebruik en daarna (nadat het kapot ging!) ben ik een crosstrainer gaan gebruiken. Het is mij gelukt om binnen 2 jaar 4 á 5 keer per week 40 minuten sessies te behalen. Maar, ook al zag ik dat het wel iets deed voor mijn lichaam, ik had mijn, voor mij persoonlijk ongewenst, plateau behaald. Ik kwam niet voorbij dat plateau zonder nog meer tijd hierin te stoppen en ik was al in een hectisch leven (fulltime baan, 3 jonge kinderen en nog een studie)
Ik wist wel dat de intensiteit van mijn training hoger moest, wilde ik een beter resultaat behalen. Helaas wist ik niet hoe ik de hogere levels van intensiteit kon behalen. Ik ging ervanuit dat ik hiervoor een coach/personal trainer, tijd en veel geld voor nodig had.
Een paar maanden geleden vond ik tijdens het surfen op het internet naar fitness advies opeens Thuisfitness. Nadat ik de introductie heb gelezen en heb bekeken werd al snel duidelijk dat dit was wat ik nodig had. Het was niet alleen duidelijk dat de aanpak heel anders was, het was ook gemaakt door iemand die er verstand van heeft en er moeite voor deed.
Sinds ik mee doen met Thuisfitness zijn de resultaten veel beter geworden en ben ik mijn plateau voorbij. Zelfs geroutineerde dingen zoals het continu opruimen achter de kinderen kost mij totaal geen moeite! Ik wil Thuisfitness aanraden door simpelweg te zeggen dat het een enorm verschil is in mijn kijk naar fitness. Ik daag je uit om het ook te proberen, je zult niet worden teleurgesteld.
Daniël, 32 jaar
Almere, Nederland
“Thuisfitness zorgt ervoor dat mijn spieren niet wennen aan de training waardoor ik mijn plateau niet bereik”
Thuisfitness is voor mij een openbaring geweest op het gebied van gezondheid en fitness. Ik heb altijd krachttraining gedaan en af en toe cardio, maar nadat ik mijn plateau had bereikt wist ik dat ik het anders moest gaan doen – iets dat mij kan uitdagen en mij meer kan leren over dieet.
Nadat ik was begonnen met het programma van Thuisfitness, merkte ik de volgende voordelen:
- Een beter begrip voor voeding die leidt tot een gezonder leven
- Het vermijden van slechte koolhydraten etc, wat uiteindelijk leidt tot een beter spieropbouw.
- Intensieve, korte work-outs
- Mijn gehele training kost mij nu helft minder van de tijd die ik er voorheen in investeerde, dus ik heb meer tijd om van het leven te genieten
- Mijn sixpack, waarvan ik wist dat hij er altijd was, is eindelijk tevoorschijn gekomen!
- Door het gevarieerde programma blijft mijn interesse aangewakkerd en verheug ik me zelfs op de trainingen
- Thuisfitness zorgt ervoor dat mijn spieren niet wennen aan de trainingen, zodat ik mijn plateau niet bereik.
- Mijn kookvaardigheden zijn beter geworden door de recepten uit het e-book
- Betere fitheid
- Sneller en sterker
Mike, 61 jaar
Eindhoven, Nederland

“Ik verloor 10 kilo en deed mee aan een Olympische afstand triatlon… En ik eindigde als eerste van mijn leeftijdsgenoten!”
Ik ben in april begonnen met Thuisfitness toen ik 94 kilo woog, nu weeg ik 84 kilo. Mijn zoon besloot om een ½ marathon te lopen en vroeg of ik mee wilde doen.. Ik verraste mijzelf dat ik eerste werd van mijn leeftijdscategorie. Ik merkte dat mijn tijden begonnen te lijken op de tijden die ik 10 jaar geleden had en dat mijn lichaam niet meer ‘oud’ aanvoelde de volgende dag.
Ik deed mee aan een Olympische afstand triatlon samen met mijn andere zoon en zonder mij voor te bereiden op het zwemmen en fietsen, alleen de trainingen van Thuisfitness en rennen eindigde ik weer als eerste van mijn leeftijdsgenoten. Onlangs heb ik nogmaals een ½ marathon gelopen en ik werd tweede. In november ga ik weer een ½ marathon lopen en ik verwacht dat mijn tijden nog beter gaan worden.
Bedankt voor wat mijn coach voor mij heeft gedaan en ik ben van plan om Thuisfitness nog lang te gebruiken in de toekomst! Zelfs op mijn leeftijd kun je nog verschil maken.
Wim, 82 jaar
Heeze, Nederland
"Geniet van het leven"
Ik ben begonnen met Thuisfitness om mijn eetpatroon en leefstijl iets aan te passen.?Na de eerste trainingsvideo’s te hebben bekeken (met de support van de klantenservice, nogmaals mijn dank!) ben ik voorzichtig begonnen met de eerste training. Ik ben uiteraard niet meer de jongste en ik was best bang dat ik de training niet bij kon houden. Gelukkig was module 1 voor mij een uitkomst en kon ik meedoen met de trainer, zonder al teveel moeite. Uiteindelijk ben ik 12 kilo afgevallen en fiets ik weer elke dag en mijn motto is "geniet van het leven".
14
Carlo, 41 jaar
Utrecht, Nederland
“Meer spieren, minder buikvet en een betere gezondheid – en een hoop meer energie in mijn alledaagse activiteiten”
Ik ben een drukke cardioloog en ik vertel aan mijn patiënten altijd hoe belangrijk het is om een gezond eetpatroon te hebben en om in beweging te blijven, maar eigenlijk geloofde ik nooit dat je zo’n resultaat kunt behalen binnen enkele maanden (of ooit). Ik kan dus alleen zeggen DANKJEWEL voor je kennis. Waar ben je al die tijd geweest?
Ik ben gewend om 3 keer per week te trainen zonder coach, meestal deed ik een uur cardiotraining op een laag niveau. Wat eigenlijk betekend pijn in mijn knieën en lage rug, en geen goede training. Ik was echt de weg kwijt.
Ik kwam dit programma tegen op het internet en de logica van het programma boeide mij meteen. Ik ben een dokter, ik kan de logica hiervan inzien.
Dus ik heb het voor 3 maanden geprobeerd nu. Wat kan ik zeggen.. Ik herken mijzelf niet meer in de spiegel! Ik bedoel, kom op, in 3 maanden! Hoe kan dit! Mijn kleding past zoveel beter omdat mijn gehele lichaam zo is veranderd. Ik bedoel het is niet teruggegaan naar mijn oude figuur, maar het is herboren. Ik ben zo nooit geweest, ook niet toen ik nog jong was. Veel betere spieropbouw, minder buikvet en totale gezondheid en een hoop energie voor de dagelijkse activiteiten.
En, mijn vrouw is op een bepaalde manier naar mij gaan kijken zoals ze heel lang geleden naar me keek. Dit programma maakt je inderdaad beter en beter, niet alleen de manier van trainen en het plezier, maar ook door de motivatie en toewijding door de coach. Mijn lichaam veranderd, het is zoveel beter nu, maar nog belangrijker: mijn leven veranderd. Doei pizza Margherita en spaghetti, maar hey wat maakt dat uit! Ik ben zelfs het eetpatroon van mijn kinderen aan het veranderen, we worden een ‘low-carb familie’.
Oh en als laatste: Ik heb mijn bloed laten controleren vorige week en het resultaat was perfect, zoals bij een jong volwassenen!
12
John, 41 jaar
Utrecht, Nederland
“Broeken die ik voor mijn huwelijk droeg passen weer”
Zo’n 9 jaar geleden was ik een fit persoon en op een goed fitness level. ‘Wat is er daarna gebeurd dan?’ hoor ik je vragen.. Ach.. Ik ben getrouwd. Ja en lichamelijk (door de stress) ging het bergafwaarts. Mijn training werd minder belangrijk en mijn dieet werd niet naar omgekeken. Mijn gewicht bleef stijgen en voordat ik het wist, was ik obesitas (volgens mijn BMI).
De afgelopen 9 jaar heb ik mijn best gedaan om weer naar mijn niveau en lichaam te gaan die ik toen had. Ik probeerde het op mijn eigen manier met mijn eigen kennis. Ook al deed ik dezelfde trainingen die ik heb geleerd 9 jaar geleden, ik was harder aan het trainen dan voor mijn huwelijk. Maar het hielp niet. Er was absoluut iets mis met hoe ik het deed en ik kon niet bedenken wat ik dan fout deed. Ik kwam er niet meer uit.
Mijn voeten en gewrichten deden pijn. Ik kon mij herinneren dat mijn voeten vroeger nooit pijn deden. Ik miste dat gevoel. Het gevoel dat je licht op je voeten staat en dat je alles kunt doen.
Aan het einde van het jaar vond ik Thuisfitness. Op het begin was ik sceptisch, door alle gefaalde pogingen die ik al had gedaan. Ik besloot om me eerst aan te melden voor wat meer informatie en dan kon ik daarna altijd nog besluiten of ik mee wilde doen of niet..
Hoe ik me nu voel? Ik voel dat ik nog niet klaar ben. Ik wil niet stoppen maar ik wil juist zien hoe ver ik nog kan gaan.. Ik voel dat ik nog steeds verder kan gaan dat het niveau waar ik nu ben. Ja, ik voel mij zeker lichter. Mijn voeten en gewichten doen geen pijn meer. Ik heb een paar maten minder voor mijn kleding. Broeken die ik niet meer heb gedragen sinds mijn huwelijk passen weer. Ik doe zeker veel meer dan ik kon doen 12 weken geleden.
1-1
Kevin, 28 jaar
Amstelveen, Nederland
“Mijn gehele gezondheid is beter dan ik ooit heb gehad”
Ik had een efficiënt programma nodig waarvoor ik niet uren in de sportschool moet zijn. Ik heb nooit echt op de sportschool gezeten of überhaupt wat gedaan aan sport. Ik denk dat ik te onzeker was om tussen de bodybuilders te staan om te trainen. Laten we zeggen dat ik niet bepaald een bodybuilder figuur heb of een fit figuur.
De methode van Thuisfitness om korte maar intensieve trainingen uit te voeren en het feit dat je niks nodig hebt voor de trainingen qua apparatuur is perfect voor mij.
Ik volg het programma nu 9 weken en ik merk dat mijn lichaam veranderd. Mijn spieren bouwen zich op en mijn vet breekt af. Mijn conditie is beter dan ik ooit heb gehad. Ik heb niet echt op mijn voeding gelet en ik ben ook nog gestopt met roken, de resultaten waren alsnog perfect! Ik kan er niet omheen.
2
Saar, 19 jaar
Naarden, Nederland
"Nu mis ik het als ik een training moet overslaan"
Ik ben echt tevreden over Thuisfitness! Ik heb van alles geleerd over gezond eten en sporten. Het is leuk en je kunt het makkelijk inplannen. Na 20 minuten sporten voel ik me da nook echt goed en ik krijg juist meer energie! Nu mis ik het als ik een training moet overslaan. Mijn mooiste resultaat was dat ik een jaar geleden maar 2 uur per dag kon skien en een jaar later gewoon elke dag van 9 tot 4, een week lang! Soo.. I do feel better!
15
Damian, 18 jaar
Harlingen, Nederland
"Ik kon altijd nog gebruik maken van de garantieregel"
Ik wilde graag wat aan sport doen. Echter had ik geen zin om in een sportschool te staan en maar een beetje wat te doen. Toen hoorde ik via via over Richard. Ik heb me toen aangemeld (als ik het niks vond, kon ik altijd nog gebruik maken van de garantieregel). Als ik terug denk aan de eerste training krijg ik spontaan weer spierpijn, haha. Richard weet van iets negatiefs iets positiefs te maken. Hij is zer gedreven in wat hij doet!
13
Sonja, 45 jaar
Breda, Nederland
"Van 100 naar 92 cm!"
Ik moet dit even kwijt. Vanochtend mijn buik opgemeten…. van 100 naar 92 cm. OMG!!!
Daarbij weeg ik nog steeds 90 kilo. Dus ben vet kwijt en spiermassa gevonden!
(ik pak er ook voedingssupplementen bij)
10
Michael, 31 jaar
Aalst, Nederland
"Kijk er iedere dag weer naar uit om te trainen"
De eerste 6 weken waren lekker, ik merk dat ik meer energie heb, ik eet meer op een dag, zorg dat ik gezond eet, natuurlijk snoep ik tussendoor wel eens wat, maar probeer zo veel mogelijk gezond te doen. Moet zeggen dat ik voel alsof ik meer energie heb, en kijk er iedere dag weer naar uit om te trainen.In de spiegel merk ik het ook wel, het bolletje vet boven m’n broekband is kleiner geworden, omtrek bij m’n navel is 5 centimeter minder, merk dat mn blousen bij mn schouders strakker zitten, en dit zijn allemaal redenen om door te gaan! En volgens de verhalen komt de grootste transformatie pas in de laatste module, dus ik ben benieuwd wat er nog komen gaat.
Daarnaast merk ik op dat ik bij tennis harder kan meppen en nu sneller ben, dus het is allemaal positief!
8
Hans, 57 jaar
Groningen, Nederland
"Onze samenwerking is heel prettig"
Ik was al 8 jaar bezig met mijn herstel toen ik het gevoel kreeg dat ik niet meer verder kwam bij de fysiotherapie. Ik was nog steeds kortademig en moest na elke 100 meter lopen even uitrusten. Ik ben toen opzoek gegaan naar een Personal Trainer en kwam terecht bij Richard. Richard is een topper! Hij weet mij als geen ander te motiveren om in beweging te komen. Onze samenwerking is heel prettig en we hebben al heel veel bereikt. Ik heb voor het eerst sinds jaren op een tweewieler gefietst, en geen blokje om, maar ruim 20 kilometer. Vervolgens gebeurde er iets onverwachts. Ik kreeg een hartstilstand. Maar gelukkig had ik voor de tweede keer een engel op mijn schouder. Richard en ik zijn weer hard aan het trainen om gezond te blijven.
6-1
Luuk, 28 jaar
Amsterdam, Nederland
"Sinds ik model ben heb ik geen tijd meer"
Ik heb nooit last gehad van overgewicht. Al jaren train ik hard om het lichaam te houden die ik nu heb. Ik trainde altijd gewoon in de sportschool, maar ik ben sinds een lange tijd model en heb geen tijd meer. Met behulp van de trainingen van Thuisfitness kan ik mijn lichaam behouden terwijl ik tijd heb voor fotoshoots. Het droomlichaam heb ik al, maar met behulp van Thuisfitness behoud ik dit lichaam ook!
7-1
Gregory, 29 jaar
Almere, Nederland
"Ik wilde er een beetje 'ok' uitzien in mijn pak"
Toen ik begon met Thuisfitness zou ik over 4 maanden gaan trouwen. Ik had zwaar overgewicht en ik wilde er toch een beetje 'ok' uitzien in mijn pak. Met behulp van Thuisfitness ben ik 10 cm kwijt geraakt rond mijn middel. Ik ben er nog lang niet, maar er komt een dag dat ik ook een mooi lichaam heb en dat gaat mij alleen maar lukken met de hulp van Richard en zijn support team.
4-1
Lisa, 26 jaar
Amersfoort, Nederland
"Ik krijg zoveel complimentjes over mijn lichaam"
Hi Richard, ik wilde je even laten weten dat ik nu 9 maanden bezig ben met Thuisfitness en dat ik heel enthousiast ben! Ik ben zo blij dat ik een systeem heb gevonden die zo efficiënt is waardoor ik tijd over heb om leuke dingen te doen en toch werk aan mijn lichaam. Ik krijg zoveel complimentjes over mijn lichaam super leuk! Dankjewel voor je support en we gaan zo door!
5-1
Marieke, 24 jaar
Hilversum, Nederland
"Mijn man was apetrots!"
Op 4 juni ging ik trouwen en ja, na hard ervoor gewerkt te hebben ben ik 8 kg lichter.?Ik ben begin februari 2015 begonnen en heb alle drie de modules doorlopen en hierna was deze 8 kg kwijt! Vervolgens heb ik mijn gewicht "onder controle" kunnen houden en op 4 juni 2010 heb ik mijn trouwdag in mijn droomjurk gevierd. Mijn man was apentrots!
3-1
Marloes, 56 jaar
Kerkrade, Nederland
"Met dank aan hen ben ik zover gekomen, anders was ik al heel snel afgehaakt.”
“Mijn lichaam werkte niet meer mee. Het gewichtsverlies stagneerde, hoeveel ik ook sportte en hoe goed ik ook op mijn voeding lette. Bloedonderzoek heeft niets uitgewezen, maar ik blijf ervoor gaan. Ik ga gewoon knallen.
Thuisfitness is voor Marloes voorlopig vaste prik: "Met dank aan hen ben ik zover gekomen, anders was ik al heel snel afgehaakt.”
2-2
Tanya, 32 jaar
Bussum, Nederland
"Ik wist niet wat er precies voor mij ging werken"
Ik ben ongeveer 4 maanden geleden begonnen met Thuisfitness. Ik vond niet dat ik 'dik' was maar mijn lichaam was niet heel strak. Ik wilde graag een sterk, gezond, slank en fit uiterlijk hebben en eerlijk gezegd wist ik niet wat ik moest doen hiervoor. Er zijn zoveel oefeningen die je kunt doen op de sportschool maar ik wist niet wat er precies voor mij ging werken. Gelukkig ben ik terecht gekomen bij Thuisfitness. Nu kan ik thuis sporten en hoef ik ook maar 3 x 20 minuten per week te sporten voor dit lichaam! Helemaal tevreden.
9
Samantha, 20 jaar
Diemen, Nederland
"Hoe kan ik daarnaast ook nog trainen?"
Hi Richard! Ik wil je even bedanken voor je al je hulp. Zoals je weet heb ik na een zwangerschap best wat buikvet overgehouden. Ik ben een jonge moeder en ik wilde ook dat mijn dochtertje mij zag als een fitte moeder waar ze mee kon spelen. Eigenlijk had ik helemaal geen puf om met mijn dochtertje te spelen of om te sporten. Ik studeer nog, heb een bijbaan en ben alleenstaande moeder van een dochtertje van 3 jaar. Hoe kan ik daarnaast ook nog trainen? Gelukkig heb ik met de hulp van Richard 3 x per week 20 minuutjes vrij gemaakt om aan mezelf te werken. Nu voel ik me super fit en kan uren spelen met mijn dochtertje! Bedankt!
1-2
Kees, 36 jaar
Leeuwarden, Nederland
"Kijk eens wat een verandering al!"
36 jaar ben ik en ik krijg nog vaak te horen dat ik een 'babyface' heb. Ik vroeg me altijd af of dat komt omdat ik zulke dikke wangen heb. Ik heb nou eenmaal een rond gezicht en de buik die boven mijn broek uitstak maakte me ook niet bepaald charmant. Ik ben nu net begonnen met module 3 en kijk eens wat een verandering al! Module 3 zal voor het meeste verschil zorgen, ik kan niet wachten!
11
Marc, 26 jaar
Aalsmeer, Nederland
"Ik had geen zin om elke dag naar de sportschool te gaan"
Top systeem. Ik had het niet echt nodig om af te vallen ofzo maar ik vind het wel belangrijk om mijn lichaam strak te houden. Ik hou niet van vet op mijn lichaam maar ik had ook geen zin om elke dag naar de sportschool te gaan. Nu kan ik mijn lichaam topfit houden zonder veel moeite en tijd. Nice!
circle
Eva, 31 jaar
Houten, Nederland
"Ik moest echt afleren om op de weegschaal te kijken!"
Eerlijk gezegd vond ik het best eng om mijn weegschaal 'los te laten'. Richard leerde mij dat ik mijn resultaat beter kon meten d.m.v. foto's + metingen. Ik heb dus, voordat ik begon, een foto gemaakt van mijn lichaam, best spannend! In de tussentijd moest ik mezelf echt afleren om op de weegschaal te kijken. Gelukkig zag ik door de metingen en foto's mijn lichaam veranderen! Ik kan nu met gemak module 3 en nu is het tijd om mijn lichaam nog verder te ontwikkelen en vooral mijn lifestyle aan te houden. Stiekem heb ik gister op mijn weegschaal gekeken, ik was inderdaad niet eens zoveel kilo's verloren maar jemig wat een verschil qua centimeters!
03
Victor, 56 jaar
Scheveningen, Nederland
"De bekende bierbuik stak ook boven mijn zwembroek uit"
Dat ik 'al' 56 jaar ben betekent het nog niet dat je je lichaam mag verwaarlozen. Ik woon in Scheveningen, ben vaak op het strand en eerlijk gezegd schaamde ik me best. De bekende bierbuik stak ook boven mijn zwembroek uit. Ik was misschien nog niet zo erg als Richard, haha, maar ook ik vond naar het strand gaan best een beetje beschamend. Godzijdank is daar nu een einde aangekomen! Strakke sixpack? Nee, dat niet. Maar wel een strakke buik en wat er nog niet is, kan er wel komen!
05
Elsa, 14 jaar
Rotterdam, Nederland
"Ik durfde niet te gaan"
Ik ben nog best jong, 14 jaar. Ik was de dikste van mijn klas en dat vond ik heel moeilijk. Mijn moeder wilde mij helpen maar ik vond het eng om naar de sportschool te gaan. Veel van de populaire meiden gaan naar de sportschool en ik durfde niet te gaan. Ik kon niet zo goed sporten en ik was niet fit, dus ik zette mezelf alleen maar voor schut dan. Mijn moeder kwam met het systeem van Richard. Met mijn moeders toestemming ben ik begonnen. Door dit systeem kon ik thuis sporten en hield ik genoeg tijd over voor school, leren en leuke dingen doen. Nu ben ik veel kilo's kwijt en heb ik veel nieuwe vrienden gemaakt! Mijn moeder wilde meteen een nieuwe foto laten maken, dus hier het resultaat haha. Ik ben heel blij en mijn leven is nu veel leuker!!
02
Mitchell & Anne, 28 jaar en 24 jaar
Amsterdam, Nederland
"We kunnen wel wat extra kracht en energie gebruiken"
Hi! Wij zijn een stel van 28 en 24 jaar. Samen zijn wij 2 maanden geleden begonnen aan Thuisfitness. We begonnen samen voor de lol, maar ondertussen zagen we ons lichaam veranderen en steeg ons energie level! Niemand wist dat we samen trainen, het gebeurd allemaal thuis! Het begint al op te vallen bij onze vrienden. Opeens kunnen we door tot 5 uur 's ochtends en dansen we nog net zo wild als om 11 uur 's avonds. Over 5 maanden gaan wij backpacken in Thailand en we kunnen wel wat extra kracht en energie gebruiken. De komende 5 maanden gaan wij door en dan weten wij zeker dat we Thailand aankunnen! Thx!
04
Marie, 43 jaar
Lelystad, Nederland
"Richard is een top coach!"
Wat fijn dat ik Thuisfitness heb gevonden! Eerlijk gezegd had ik de tijd wel om te gaan sporten maar gewoon geen zin. Ik was totaal niet gemotiveerd en als ik er toch aan begon was ik binnen 2 weken er weer klaar mee. Gelukkig is dit onmogelijk bij Thuisfitness. Richard is een top coach! Hij weet precies wat hij moet zeggen, zonder te pushen (want daar houd ik niet van hoor!). Ondertussen vliegen de cm's ervan af en maak ik mijn vriendinnen stiekem een beetje jaloers met mijn nieuwe lichaam. Ben benieuwd naar de veranderingen die nog komen gaan!
01
Lotte & Roos, 19 en 20 jaar
Amsterdam, Nederland
"Eigenlijk hebben wij maar 1 woord: TOP!"
Wij zijn zusjes van 19 en 20 jaar oud. Thuisfitness mochten wij uitproberen voor onze blog. Wij hebben een blog voor 'fit girls'. Wij hebben het 13 weken geprobeerd en we mochten ervaren hoe het is om ons voedingsschema bij te houden, hoe de trainingen zijn, hoe we metingen konden verwerken, hoe we doelen konden bijhouden en hoe de coaching was van Richard. Eigenlijk hebben wij maar 1 woord: "TOP!" Serieus, de trainingen zijn heel 'logisch' in elkaar gezet en worden steeds een stukje moeilijker. Je blijft je lichaam uitdagen en Richard kunt je daar geweldig mee helpen. Wij hebben het al vermeld op onze fit girls blog, maar Thuisfitness is écht een aanrader!

START DIRECTIn de website applicatie ontdek je 36 workout video's van het unieke fitness programma: afvallenin24uur.

Dit programma laat je exact zien welke oefeningen je moet doen zodat EPOC wordt geactiveerd, om jouw metabolisme te laten pieken zodat jouw lichaam onmiddellijk start met het verbranden van overtollig vet.

Je hebt zowel video's voor absoluut beginners niveau, medium niveau en zelfs voor Atleten van topsport niveau.

THUISFITNESS NR1 METHODE

Wil jij 10% lichaamsvet verbranden tijdens de komende 30 dagen...?

Wil je niet je hele leven omgooien om dit te kunnen bereiken, maar wil jij nog meer dan genoeg tijd over houden om heel wat andere dingen te doen.

En wil jij je ook niet meer moe en futloos voelen, maar heel de dag door het maximale energieniveau ervaren...

En kan jij 1u per week investeren in jouw fitnesstraining, wetende dat je hiermee 100% zeker je droomlichaam krijgt,

Dan, is Thuisfitness niet zomaar een systeem voor jou...
Het is het énige systeem voor jou!